Cât de des sunt actualizate prețurile?

Prețurile sunt actualizate în catalog de luni până vineri la anumite ore:

1:00 (SGT) / 13:00 (ET) / 18:00 (CET)

9:00(SGT) / 21:00 (ET) / 2:00 (CET)

17:00 (SGT) / 5:00 (ET) / 22:00 (CET)

Prețul metalelor variază la fel ca prețurile pieței, nu avem voie să ne aliniem cu nicio altă parte pentru a forma un preț, Ecotrade Group își generează propriul preț independent pe baza înțelegerii noastre a pieței.

Notă: Atenție! prețurile nu sunt actualizate când bursele finaciare sunt închise (weekend, zile libere, etc...)